Basa Sundha: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
→‎Uga pirsanana: +navbox basa daerah
c (r2.7.1) (bot Menambah: fiu-vro:Sunda kiil)
(→‎Uga pirsanana: +navbox basa daerah)
 
* [[Aksara Sundha]]
 
{{Basa dhaérah ing Indonésia}}
 
[[Kategori:Basa Austronesia]]
78.624

besutan