Kiwi (manuk): Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: pnb:کیوی; kosmetik perubahan
c (r2.7.2+) (bot Menambah: my:ကီးဝီးငှက်)
c (r2.7.3) (bot Menambah: pnb:کیوی; kosmetik perubahan)
Manuk kang ora isa miber iki bobote mung 2-5 kg. Wulune wernane abu-abu utawa soklat. Manuk iki ora nduwe buntut, lare uga cilik. Cucuke cilik lan landhep. Beda karo manuk liyane bolongan irung manuk iki ana ing cedhak pucuk cucuke.<ref>http://bukucatatan-part1.blogspot.com/2009/02/burung-kiwi.html</ref>
 
== Spesies Kiwi ==
Manuk kiwi ing donya iki mung ana ing [[Selandia Anyar]]. Spesies kiwi ing donya mung ana 5, lan kabeh urip ing Selandia Anyar. Spesies manuk kiwi antarane<ref name="internet1"/>:
# ''Great Spotted Kiwi (Apteryx haastii)''
# ''Tokoeka (Apteryx australis)''
 
== Cathetan Suku ==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Sato kéwan]]
[[Kategori:manukManuk]]
 
[[ang:Fiðerlēasere]]
[[nv:Tsídii biyęęzhtsohígíí]]
[[pl:Kiwi]]
[[pnb:کیوی]]
[[pt:Quivi]]
[[qu:Kiwi p'isqu]]
39.649

besutan