Ruwatan: Béda antara owahan

84 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
*[[Sendhang apit pancuran]] utawa lanang, wadon, lanang, uga
*[[Uger-uger lawang]] utawa anak loro lanang kabèh
*[[Ontang-onting]] utawa anak siji wadon
*[[Pendhawa]] utawa anak lima lanang kabeh
 
==Sesajen==