Perang Bratayuda: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
wikifisasi
(rintisan)
 
(wikifisasi)
'''Bharatayuda''' yaiku paprangan antarané [[Kurawa]] lawan [[Pandhawa]] kang kadadeyankadadéyan ing padhang [[Kurusetra]]. paprangan iku suwéné 18 dina kang dimênangaké Pandhawa.