Perang Bratayuda: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
wikifisasi
(wikifisasi)
(wikifisasi)
'''Bharatayuda''' yaiku paprangan antarané [[Kurawa]] lawan [[Pandhawa]] kang kadadéyan ing padhang [[Kurusetra]]. paprangan iku suwéné 18 dina kang dimênangaké [[Pandhawa]].