Pasisir Kuwaru: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Pantai kuwaru inggih menika satuggaling pantai ing Kabupaten Bantul. Pantai kuwaru menika wonten ing dhusun Kuwaru desa Poncosari kecamatan Srandakan. Menawi badhe tindak mrika sage...)
 
Pantai kuwaru inggih menikapunika satuggaling pantai ing Kabupaten Bantul. Pantai kuwaru menikapunika wonten ing dhusun Kuwaru desa Poncosari kecamatan Srandakan. Menawi badhe tindak mrika saged medal Srandakan lajeng mangidul. Wonten mrika kathah warung-warung, hawanipun seger lan kathah cemaranipun.
43

besutan