JV06Nofi Andari

Gabung 8 Mèi 2012
23 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Snapshot 20120222 10.jpg|thumb|250px|Nofi Andari]]
 
Assalamualaikum Wr. Wb
Nderek nepangaken nama kula Nofi Andari saking kelas G-2010 Pendidikan Bahasa Daerah (Jawa), Fakultas Bahasa dan Seni, Universitas Negeri Yogyakarta.
Kula menika mahasiswi saking Yogyakarta mliginipun saking Kabupaten Gunungkidul.
2.549

besutan