Linguistik: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: mg:Haitsikerafiteny)
'''Linguistik''' iku ngèlmu sing nyinaoni [[basa]]. Dadi '''linguistik''' uga bisa diarani "Ngèlmu basa". Sanadyan linguistik iku ngèlmu basa, angingananging ngèlmu iki séjé karo yèn nyinaoni basané dhéwé. Uga bisa diomongaké yèn ngèlmu basa iku ngèlmu ''méta''. Dadi ing sadhuwuring basa dhéwé.
 
{{stub}}
2.549

besutan