Anggur (ombèn-ombèn): Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: hy:Գինի
c (r2.7.1) (bot Menambah: dsb:Wino)
c (r2.7.2) (bot Menambah: hy:Գինի)
[[ht:Diven]]
[[hu:Bor (ital)]]
[[hy:Գինի]]
[[ia:Vino]]
[[id:Anggur (minuman)]]
25.160

besutan