Ruwatan: Béda antara owahan

179 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
*[[Ontang-onting]] utawa anak siji wadon
*[[Pendhawa]] utawa anak lima lanang kabeh
*[[Kedhana-kedhini]] utawa anak loro lanang wadon
*[[Gondhang kasih]] anak loro beda pakulitane, siji ireng siji putih
*[[Dhampit]] utawa anak loro lanang wadon kang laire bareng
 
==Sesajen==