Ruwatan: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
 
==Makna==
Ruwatan iku salah sijining upacara adat Jawa sing tujuanetujuwane kanggo mbebasake wong, masarakat utawa wewengkon saka ancaman bebendu. Inti upacara ruwatan iki sejatine ndonga, njaluk pangayoman marang Gusti Allah saka ancaman bebendu umpamane bencana alam lan liyane, uga ndonga njalunjaluk pngampunan dosa-dosa lan kesalahan-kesalahan sing uwis dilakoni sing bisa njalari bencana.
 
==Larangan==
317

besutan