Setatsiyun Ijo: Béda antara owahan

319 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kaca énggal: Stasiun Ijo Inggih menika stasiun sepur wonten ing Desa Bumiagung, Kecamatan Rowokele, Kabupaten Kebumen, Jawa Tengah. Fungsi stasiun menika kange persilangan sepur kalian ugi kangg...
(Kaca énggal: Stasiun Ijo Inggih menika stasiun sepur wonten ing Desa Bumiagung, Kecamatan Rowokele, Kabupaten Kebumen, Jawa Tengah. Fungsi stasiun menika kange persilangan sepur kalian ugi kangg...)
(Ora ana béda)