2018: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: frr:2018; kosmetik perubahan
c (r2.7.1) (bot Menambah: lt:2018 m.)
c (r2.7.3) (bot Menambah: frr:2018; kosmetik perubahan)
 
== Prastawa ==
* [[8 Juni]]-[[8 Juli]] – [[Piala Donya FIFA 2018]] ing [[Rusia]]
* [[27 Juli]] – [[Mars]] bakal nggayuh let paling cedhak karo [[Bumi]], nanging ora kaya ing taun [[2003]]
 
== Lair ==
[[fi:2018]]
[[fr:2018]]
[[frr:2018]]
[[gan:2018年]]
[[gd:2018]]
39.676

besutan