Lazio: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Lazio''' yaiku salah satunggaling tim bal wonten ing serie a italia ingkang dipundamel taun 1900, inggkang gadah situs web resmi inggih menika www.sslazio.it, ingkang gadah mark...)
 
'''Lazio''' yaiku salah satunggaling tim bal wonten ing serie a italia ingkang dipundamel taun 1900, inggkangingkang gadah situs web resmi inggih menikapunika www.sslazio.it, ingkang gadah markas stadion olimpico roma.
 
''sejarah''
lazioLazio dpundamel ing taun 1900 ing prati, satunggaling distrik ing kuto Roma. lazioLazio rikala taun 1900an sanes tim bal kemawon ananging ngayomi olahraga sanesipun.
lazioLazio nderek kompetisi ingkang resmi taun 1912, lazio tim inkangingkang nolak merger ingkang dadosaken tim bal enggal inggih menikapunika AS Roma.
ikonIkon warna lazio inggih menikapunika warna biru langit ingkang inspirasi saking lambang nasional Yunani, Kostum ''Biancocelesti'' ingkang sapisan wonten tigang warna yaiku putih, biru langit, kaliyan cemeng. Ananging samenikasapunika warna cemeng diilangken.
Logo Lazio awujud elang, logo elang kapilih saking Luigi Bigiarelli, tiyang kang gawe Lazio. lambangLambang menikapunika dijupuk saking logos pasukan kerajaan Roma ingkang kasebut Aquila.
 
''Prestasi Lazio''
43

besutan