JV003Agus

Gabung 21 Maret 2011
2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|negara=[[Indonésia]]
|subpages=
|userboxes= [[Gambar:Garuda Pancasila, Coat of Arms of Indonesia Garuda Pancasila.svg|50px]] {{br}} '''Pribadi''' {{br}} '''Domisili''' {{panganggo Indonésia}} {{panganggo Semarang}} {{br}} '''Komputer lan internèt''' {{Panganggo Windows XP}}{{br}} '''Kamampuan Basa''' {{user id}} {{user jv}} {{Panganggo peserta Papat Limpad}} {{br}}{{Panganggo Tempe}}
{{br}}{{Panganggo Muslim}}{{br}}{{br}}
}}
111

besutan