1835: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: stq:1835
c (r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1835 во)
c (r2.7.3) (bot Menambah: stq:1835)
[[sq:1835]]
[[sr:1835]]
[[stq:1835]]
[[su:1835]]
[[sv:1835]]
61.527

besutan