Kethoprak Pati: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
 
==Lakon Ketoprak Unggulan==
Lakon-lakon kang dipentasake ing panggung, lumrahe diangkat saka [[crita rakyat]], [[legendhalegéndha]], lan [[dongeng]] kang misuwur ing masyarakat Pati lan pesisir umume.<ref name="internet4">{{id}}[http://www.desantara.org/page/information/essay-articles/2257/Membaca-Dokumen-Multikultural-Di-Kabupaten-Pati-Saat-Ini, Membaca Dokumen Multikultural Di Kabupaten Pati Saat Ini](28 Maret 2011)</ref> Umpamane:
#[[Syekh Jangkung Lair]]
#[[Ontran-ontran Cirebon]]