Sepur: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: af:Trein; kosmetik perubahan
c (r2.7.2) (bot Menambah: chy:Ma'aataemeo'o)
c (r2.7.3) (bot Menambah: af:Trein; kosmetik perubahan)
File:Baraya.JPG|Baraya Geulis ing [[Stasiun Padalarang]]
File:Krdi_banyubiru_SLO.jpg|KRDI Banyubiru/ Joglosemar ing [[Stasiun Solo Balapan]]
File:Locomotive ChS8-075 2011 G1.jpg|Lokomotif listrik Skoda ChS8-075 ing Vinnitsa stasiun sepur. Lokomotif iki di gawe ing taun 1989. Moskow -Kreta Kishinev
File:NSB Di 4 Saltfjell.jpg|Norges Statsbaner Di 4. kreta sak Bodø tumuju Trondheim (Nordlandsbanen), ngelewati Saltfjellet antarané Lønsdal lan Bolna
</gallery></center>
 
[[ab:Адәыҕба]]
[[af:Trein]]
[[am:ባቡር]]
[[an:Tren]]
39.649

besutan