Culemborg: Béda antara owahan

119 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+ peta
c (r2.6.4) (bot Menambah: hy:Կուլեմբորխ)
(+ peta)
|}
'''Culemborg''' (biyèn uga diarani ''Kuilenburg'') iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Gelderland]], [[Walanda]].
[[Gambar:Culemborg 1649 Blaeu.jpg|thumb|left|250px|Culemborg jroning peta Joan Blaeu gawean Tooneel der Steeden, 1649]]
 
== Latar wuri ==
Provinsi Gelderland sing papané ana ing wétané Walanda iku salah sijining saka 12 provinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wilayahé. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 56 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negara lan ''gemeente''.
11.904

besutan