Klompok dolanan: Béda antara owahan

159 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
wikify
(Kaca énggal: Kelompok bermain inggih menika salah sawijining tingkat pendhidhikan ingkang kangge ndhidhik lare balita saderengipun mlebet wonten ing TK utawi RA. biasanipun lare wonten ing KB me...)
 
(wikify)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
Kelompok'''Klompok bermain''' inggih menika salah sawijiningsatunggiling tingkattataran pendhidhikan ingkang kanggekanggé ndhidhik larelaré saandhaping yuswa gangsal taun (balita), saderengipun mlebet wonten ing TK utawi RA. biasanipunBiasanipun larelaré wonten ing KB menika dipun ajak dolanan-dolanan kaliyan nyanyi-nyanyinembang.
 
==Réferènsi==
{{reflist}}
 
==Pranala njawai==
 
{{rintisan}}
[[Kategori:Pendhidhikan]]
78.625

besutan