Klompok dolanan: Béda antara owahan

36 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
c (Pras memindahkan halaman Kelompok bermain ke Klompok dolanan: jeneng basa Jawa)
(typo)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Klompok bermaindolanan''' ([[Basa Indonésia]]: ''Kelompok bermain'') inggih menika salah satunggiling tataran pendhidhikan ingkang kanggé ndhidhik laré saandhaping yuswa gangsal taun (balita), saderengipun mlebet wonten ing TK utawi RA. Biasanipun laré wonten ing KB menika dipun ajak dolanan-dolanan kaliyan nembang.
 
==Réferènsi==
78.625

besutan