Klompok dolanan: Béda antara owahan

63 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(typo)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Klompok dolanan''' ([[Basa Indonésia]]: ''Kelompok bermain'') inggih menika salah satunggiling tataran pendhidhikan ingkang kanggé ndhidhik laré saandhaping yuswa gangsal taun (balita), saderengipun mlebet wonten ing TK utawi RA. Biasanipun laré wonten ing KB menika dipun ajak dolanan kaliyan nembang. Kegiatan wonten kelompok dolanan uga ngasah ketrampilan siswa.
 
==Réferènsi==
15

besutan