Woh: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|- align=center style="font-size:50%" valign=top
 
'''Woh''' yaiku iku bagéyanperangan saka [[uwit]] sing mangandhung [[wiji]]. Woh-wohané dhéwé kerep uga dipangan.
Biyasané woh-wohan akèh banyuné lan uga mangandhung [[gula]] alami. Saliyané iku uga mangandhung serat-serat alami ing kulité lan isiné. Kabèh woh-wohan mangandhung [[wesi]] lan sithik [[protein|protéin]] sarta [[gajih]]é.