Madain Shaleh: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: uz:Madain Solih; kosmetik perubahan
Tidak ada ringkasan suntingan
c (r2.7.3) (bot Menambah: uz:Madain Solih; kosmetik perubahan)
 
{{Infobox World Heritage Site
| WHS = Situs Arkeologi Al-Hijr{{br}} (Madâin Sâlih)
Akeh bangunan saka watu ing papan kana, wiwit saka subur kang dibur ing watu, panggon banyu saka watu, lan panggo ngibadah uga saka watu. Miturut paneliten, Madain Shaleh dikuwasai dening Nabataeans, banjur direbut dening [[Rumania]] kang nalika semono nguwasai Lor Semenanjung Arab.<ref name="bhn">{{id}}[http://madainsaleh.net/madainsaleh.aspx madainsaleh.net] (diundhuh tanggal 2 September 2011)</ref>
 
== Cathetan sikil ==
{{reflist}}
 
[[sv:Madain Saleh]]
[[uk:Мадаїн-Саліх]]
[[uz:Madain Solih]]
[[vi:Meda'in Saleh]]
40.597

besutan