Soekarno: Béda antara owahan

81 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+gambar
c (r2.7.1) (bot Mengubah: he:אחמד סוקרנו)
(+gambar)
|signature = Sukarno Signature.svg
}}
[[File:Sukarno HBS.png|thumb|250px|Soekarno nalika dados murid HBS ing Surabaya]]
 
'''Ir. Soekarno''' ([[Kabupaten Blitar|Blitar]], [[6 Juni]] [[1901]] - [[Jakarta|Djakarta]], [[20 Juni]] [[1970]]), asma aslinipun '''Kusno Sosrodihardjo''',<ref>{{cite web
| last = Labrousse
78.624

besutan