Alessandro Volta: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.6.4) (bot Menambah: co:Alessandro Volta)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
Kesimpulan mau ora langgsung ditampa dening Volta. <ref name="internet 2"> {{id}} [Muchlisin Asti, Badiatul, dkk. 2009.''105 Tokoh dan Perintis Dunia''.Yogyakarta:Narasi Hal. 24]</ref>Dheweke banjur ngupaya kanggo mbuktekake kebenaran mau. <ref name="internet 2"/>Asile, nalika taun 1794 utawa wolung taun sawise kedadeyan mau, Volta entuk kesimpulan saka percobaane. <ref name="internet 2"/>Volta kandha yen anane listrik mau dudu saka daging kodhok nanging saka tembaga mau. <ref name="internet 2"/>Anane kedadeyan iki, nyebabake anane padon antarane wong kang ngnut Volta karo wong kang padha nganut Galvani nganti enem taun suwene.<ref name="internet 2"/> Banjur ing taun 1800, Volta kasil anggone nemokake batre. <ref name="internet 2"/>Penemuan iki banjur bisa ngalahake teorine Galvani lan bisa bubarake padone mau. Alessandro Volta tinggal dunya nalika umure 82 taun tanggal 5 Maret 1827 ing Como. <ref name="internet 2"/>
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
 
4.283

besutan