Eersel: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
cTidak ada ringkasan suntingan
c (Robot: Perubahan kosmetika)
{|
|-
|align="center" width="140px"|[[ImageGambar:...|120px]]
|align="center" width="140px"|[[ImageGambar:...|120px]]
|-
|align="center" width="140px"|<small>Gendéra {{PAGENAME}}</small>
|}
|-
|align=center colspan=2| <br />[[ImageGambar:Locatie{{PAGENAME}}.png|240px]]<br /><br /><center>{{PAGENAME}} ing Walanda</center><br />
|-
! colspan="2" | Katrangan cekak
 
 
'''Eersel''' iku sawijining <i>''[[gemeente]]</i>'' ing [[provinsi]] [[Brabant Lor]], [[Walanda]].
 
 
== Latar wuri ==
Provinsi Brabant Lor sing papané ana ing kidulé Walanda iku salah sijining saka 12 provinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wilayahé. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 68 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negara lan ''gemeente''.
 
{{GemeentenNoord-Brabant}}
 
[[Kategori:Gemeente ing Walanda]]
 
[[nl:Eersel]]
4.283

besutan