Campaka, Purwakarta: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Campaka, Purwakarta)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[Desa]]/[[Kelurahan]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"| ---/--- <br />
|-
|}
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten Purwakarta]]
 
[[CategoryKategori:Kabupaten Purwakarta]]
 
[[id:Campaka, Purwakarta]]
4.283

besutan