Federasi Bal-balan Italia: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.5.2) (bot Mengubah: da:Italiens fodboldforbund)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
}}
 
'''Federasi [[Bal-balan|Bal-balan]] [[Italia]]''' ({{lang-it|Federazione Italiana Giuoco Calcio (FIGC)}}) iku badan pengendali bal-balan ing [[Italia]].
 
FIGC diadegaké taun [[1898]], lan gabung menyang [[Fédération Internationale de Football Association|FIFA]] taun [[1905]], sarta karo [[Uni Bal-balan Eropah|UEFA]] ing taun [[1954]].
4.283

besutan