Francisco Pizarro: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
(ngrapekake sakedhik)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
Pizarro dugi ing Peru wonten ing sasi September 1532, namung mbekta 177 tiyang lan jaran ingkang cacahipun 62. <ref name="buku1"/> Kanthi kakiyatan ingkang sawontenipun, Pizarro mlebet dhateng dhaerah pagunungan Andes kanthi kutha Cajamarca ingkang dados jujukanipun. <ref name="buku1"/> Kutha menika dados panggenanipun panguwasa Inca ingkang asmanipun [[Atahualpa]] ingkang nggadhahi 14.000 tamtama. <ref name="buku1"/> Tentara “liliput” Pizarro dugi ing Cajamarca tanggal 15 Nopember 1532. <ref name="buku1"/> Kanthi siasat ingkang “brilian”, Pizarro saged nelukaken Kerajaan Inca. <ref name="buku1"/> Saderengipun, Atahualpa dipunperjaya ngantos pejah dening Pizarro lan tamtamanipun. <ref name="buku1"/>
 
== Cathetan Suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
{{lifetime|1475|1541|}}
 
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
[[Kategori:Penjelajah Spanyol]]
4.283

besutan