Galur, Kulon Praga: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Galur, Kulon Progo)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[Désa]]/[[Kelurahan]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"| ---/--- <br />
|-
|}
== Désa-Désa ==
Désa ing kecamatan iki<ref>[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=10 Data saka Indonesia Maju]</ref>:
* Banaran, kodhe désa: 340104001
* Brosot, kodhe désa: 340104007
* Karangsewu, kodhe désa: 340104004
* Kranggan, kodhe désa: 340104002
* Nampareja, kodhe désa: 340104003
* Pandowan, kodhe désa: 340104006
* Tirtarahayu, kodhe désa: 340104005
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.kulonprogo.go.id/main.php Situs resmi Kabupaten Kulonpraga]
 
4.283

besutan