Vanness Wu: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
Tidak ada ringkasan suntingan
c (Robot: Perubahan kosmetika)
 
{{Infobox actor
| bgcolour =
sawisé dirawat dening dokter, dheweké bali maneh menyang anggoné syuting lan ngelakoni kanthi lancar.<ref name="VW 1"/>
 
== KARIR ==
 
Sadhurungé kondhang dadi anggota F4, Vanness Wu nyambut gawe ddai ''telemarketer'' ning [[Amerika]].<ref name="VW 1"/>
Ora namung karo [[Kangta]], Vanness Wu uga duet karo [[Coco Lee]] ning Hip Hop Tonight kang ana ning album paling anyar [[Coco Lee]] kang judulé WOW!! COCO.<ref name="VW 1"/>
 
== DISKOGRAFI ==
=== Album ===
 
*BODY WILL SING<ref name="VW 1"/>
*C'EST LA V<ref name="VW 2"/>
 
=== Single ===
 
*Only<ref name="VW 1"/>
*Is This All ft Ryan Tedder<ref name="VW 2">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/v/vanness_wu/berita/ berita Vanness Wu] dupununduh tanggal 22 Agustus 2011</ref>
 
=== FILMOGRAFI ===
 
Film<ref name="VW 1"/>:
*2010 TBD
 
=== Serial TV ===
 
Serial Tv<ref name="VW 1"/>:
{{Reflist}}
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Aktor]]
[[Kategori:Penyanyi]]
4.283

besutan