Zathura: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
Tidak ada ringkasan suntingan
c (Robot: Perubahan kosmetika)
 
[[Gambar:zathura_movie_poster.jpg|thumb|250px]|Zathura]]
'''Zathura''' inggih punika film ingkang dipunpundhut saking buku kang dipunkarang dening [[Chris Van Allbrug]]. [[Chris Van Allbrug]] piyambak inggih punika nulis film [[Jumanji]].
Kekalihipun pungkasan wonten ing jobo angkasa, uga usaha kados saged pungkasanipun dolanan punika, amargi dolanan punika bebayani.
Film Zathura piyambak dipunsutradarai dening [[Jon Favreau]].<ref>{{id}}[http://www.kapanlagi.com/film/internasional/zathura-kisah-seru-papan-mainan-luar-angkasa.html www.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 1 September 2011)</ref>
== Profil saking Film Zathura ==
Profil ing film Zathura piyambak inggih punika:
*Aktor lan Atris ing film Zathura:
[[Columbia Pictures]]
*Durasi film: [[113]] [[menit]]<ref>{{id}}[http://www.21cineplex.com/zathura-a-space-adventure,movie,1352.htm www.21cineplex.com](dipuntingali tanggal 1 September 2011)</ref>
== Cathetan Suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Film]]
 
[[en:Zathura]]
4.283

besutan