Wadowice: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.7.3) (bot Menambah: vi:Wadowice)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
{|
|-
|align="center" width="140px"|[[Gambar:POL_{{PAGENAME}}_COA.svg|120px]]<br /><small>Lambang {{PAGENAME}}</small>
|align="center" width="140px"|[[Gambar:POL_{{PAGENAME}}_map.svg|120px]]<br /><small>Lokasi {{PAGENAME}}</small>
|-
|align="center" width="140px"|
|}
 
[[Wadowice]] ([[basa Jerman|Jerman]] <i>''...</i>'') iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.
 
{{Poland-geo-stub}}
4.283

besutan