Perang Bratayuda: Béda antara owahan

95 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
sithik
c (TracySurya memindahkan halaman Bharatayuda ke Perang Bratayuda: mung mbahas perang Baratayudha)
(sithik)
'''BharatayudaBratayuda''' ([[basa Sangskreta|Sangskreta]] ''Bhāratayuddha'') yaiku paprangan antarané [[Kurawa]] lawan [[Pandhawa]] kang kadadéyan ing padhangtegal [[Kurusetra]]. papranganPaprangan iku suwéné 18 dina kang dimênangakédimenangaké [[Pandhawa]].
 
[[Kategori:Mahabharata]]
 
[[en:Bharatayuddha]]