Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Gantiwarno, Klaten)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
# [[Towangsan, Gantiwarna, Klathèn|Towangsan]]
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi Kabupaten Klathen]
 
{{Jawa Tengah}}
 
[[CategoryKategori:Kabupaten Klathen]]
 
[[Category:Kabupaten Klathen]]
[[Kategori:Gantiwarna, Klathèn]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
4.283

besutan