Institut Sains Alam Belgia: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (Robot: Perubahan kosmetika)
[[ImageGambar:RoyalBelgianInstituteOfNaturalSciences.JPG|thumb|right|Bangunan museum]]
 
'''Institut Sains Alam Belgia''' ([[Basa Inggris]]: '''Royal Belgian Institute of Natural Sciences'''), iku sawijining [[museum]] ing [[Brussels]] ibi kutha [[Belgia]] ngenani sajarah alam. Kolèksi sing paling wigati ing museum iki yaiku 30 [[fosil]] ''[[Iguanodon]]'', sing ditemokaké ing taun 1878 ing [[Bernissart]]. Aula [[dinosaurus]] ing museum kasebut minangka aula sing paling gedhé ig donya sing tumrap dinosaurus. Kolèksi wigati liyané arupa balung [[Ishango]], sing ditemokaké ing taun 1960 déning [[Jean de Heinzelin de Braucourt]].
 
== Deleng uga ==
* [[Edmond de Sélys Longchamps]]
 
4.283

besutan