Isa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (Nabi Isa dipun-alihaken menyang Isa: tanpa gelar)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.islam101.com/history/people/prophets/jesus/index.htm Yesus anak Maryam - Seorang pesuruh Allah]
 
== Referensi ==
4.283

besutan