Anuskha Sharma: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: ru:Шарма, Анушка)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
[[Gambar:anuskha.jpg|thumb|250px]|Anuskha Sharma]]
'''Anuskha Sharma''' inggih punika salah satunggalipun aktris saking [[India]]. Anushka Sharma ingkang gadhahi dedeg "5'9 inggih punika pamain film ing [[Bollywood]] [[India Rab Ne Bana Di Jodi]] ingkang wonten aktor [[Shahrukh Khan]]. Dipunsutradarai dèning [[Aditya Chopra]], ingkang nate dados sutradara film misuwur kados [[Dilwale Dulhania Le Jayenge]] ([[1995]]) lan [[Mohabbatein]] ([[2000]]), film punika dipunrilis ing tanggal [[12]] [[Desember]] [[2008]]
 
== Profil saking Anuskha Sharma ==
Profil aktris Anuskha Sharma inggih punika:
# Asma lair: Anuskha Sharma
# Asma populer: Anuskha
# Tanggal lair: [[1]] [[Mei]] [[1988]]
# Papan lair: [[Bangalore]], [[Karnataka]], [[India]]
# Dhuwuripun: 5’9’’
# Damelipun: Aktris
# Debut Film: [[Rab Ne Bana Di Jodi]]<ref>{{en}}[http://selebonline.com/anushka-sharma/ selebonline.com](dipuntingali tanggal 3 September 2011)</ref>
#Hobi: [[Menari]], maca, akting
 
== Karir Anuskha Sharma ==
Karir piyambakipun dipunwiwiti saking dados modhèl, lajengipun piyambak gabung kalih salah satunggalipun griya produksi ing [[India]].
Anuskha Sharma ingkang gadhahi rupa ingkang ayu, ingkang main ing film dening [[Yash Raj]]. Anuskha piyambak lair ing kaluarga [[tentara]] ing [[Bangalore]].
Anuskha piyambak nate main film ing film [[Aditya Chopra]] ingkang gadhahi asma [[Rab Ne Bana Di Jodi]]. Ing film punika sapanunggalipun Anuskha wonten aktor [[Shahrukh Khan]], [[Vinay Patak]], lan [[Kajol Devgan]]<ref>{{en}}[http://nikadon.com/anushka-sharma-biography/ nikadon.com](dipuntingali tanggal 3 September 2011)</ref>
 
== Cathetan Suku ==
{{reflist}}
 
4.283

besutan