Iława: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (bot Menambah: zh:伊瓦瓦)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
{|
|-
|align="center" width="140px"|[[Gambar:POL_{{PAGENAME}}_COA.svg|120px]]<br /><small>Lambang {{PAGENAME}}</small>
|align="center" width="140px"|[[Gambar:POL_{{PAGENAME}}_map.svg|120px]]<br /><small>Lokasi {{PAGENAME}}</small>
|-
|align="center" width="140px"|
|}
 
[[Iława]] ([[basa Jerman|Jerman]] <i>''Deutsch Eylau</i>'') iku sawijining kutha ing lor-wétan Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 33.912 jiwa (2006). Kutha sing dadi ibu kutha powiat Iława iki dumunung ing [[Warmian-Masurian Voivodeship]] (wiwit 1999); sadurungé klebu tlatah [[Olsztyn Voivodeship]] (1975–1998).
 
 
4.283

besutan