Makau: Béda antara owahan

26 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.7.1) (bot Menambah: ga:Macau)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
|established_event2 = Koloni Portugal
|established_date2 = 1 Desember 1887
|established_event3 = [[Penyerahan Makau kepada RRC|Penyerahan Makau kepada RRC]]</small>
|established_date3 = <br />20 Desember 1999
|area_rank = 224th
'''Makau''' iku sawijining tlatah administrasi astamiwa ing [[RRC]], saliyané [[Hong Kong]]. Tlatah iki pedunungé ana kurang luwih 540.000 jiwa. Tlatah iki diladèni [[Palabuhan Udara Internasional Makau]]. Nganti [[20 Desember]] [[1999]] Makau iku jajahan [[Portugal]].
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
 
4.283

besutan