Jago (shio): Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
(←Mbatalaké revisi 636052 déning Miran Jayadi 00 (Dhiskusi))
c (Robot: Perubahan kosmetika)
<big><big><big><big><big>&#38622; </big></big></big></big></big>
 
{{shio}}
 
 
'''Shio jago''' (&#38622; [[Pinyin]]: ''j&#299;'') iku salah sijiné saka rolas [[shio]] sing ana ing [[kalendher Cina|kalèndher Cina/Tionghoa]].
 
Miturut kapracayan wong Tionghoa, wong sing nduwé shio jago iku wongé tlatèn nyambut gawé lan mesthi wis pasthi ing kaputusané. Kabèh ora wedi ngetokaké apa sing ana ing pikirané lan mula iku katon kaya wong sing sok pamèr. Jaré gawéyan sing cocog iku nduwé restoran lan dadi panjlajah donya.
Daftar wong-wong sing nduwé shio jago:
 
* [[Eric Clapton]]
* [[Yoko Ono]]
* [[Rod Stewart]]
* [[Britney Spears]]
* [[Anna Kournikova]]
* [[Osama bin Laden]]
 
Contho taun-taun shio ayam:
 
* [[1981]]
* [[1993]]
* [[2005]]
* [[2017]] - lan terus nggilir saben rolas taun pisan.
 
[[categoryKategori:Shio]]
 
[[als:Jahr des Hahns]]
4.283

besutan