Arianna Teoh Lai Poh: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
(+)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
[[ImageGambar:Harianna-1997.jpg|right|150px|thumb|Arianna Teoh Lai Poh]]
 
'''Arianna Teoh Lai Poh''' iku pamenang pamilihan Ratu Cantik [[Malaysia]] ing taun [[1997]]. Dhèwèké dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, déning anggota juri. Kenya iki bisa [[basa Melayu]], [[basa Inggris]] lan [[basa Mandharin]].
 
== Delengen uga ==
* [[Miss Malaysia]]
 
{{stub}}
 
[[categoryKategori:Miss Malaysia]]
4.283

besutan