Asia Kidul-wétan: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (Asia Kidul-Wétan dipun-alihaken menyang Asia Kidul-wétan: pasang aksara)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
'''Asia Kidul-Wétan''' punika satunggiling tlatah ing jagad-wano (benua) [[Asia]]. Tlatah punika papan watesipun budaya [[Asia Kidul]] utawi [[Indhia]] kaliyan budaya [[Asia Wétan]] utawi [[Cinten]]. Kirang langkung sepalih wilayah tlatah Asia Kidul-Wétan, punika dhaérah kapulowan.
 
== Daftar negari ==
* [[Indonésia]]
* [[Malaysia]]
4.283

besutan