Manggar, Sluke, Rembang: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
(a)
 
c (Robot: Perubahan kosmetika)
'''Manggar''' iku salah sawijining [[désa]] / kalurahan ing [[Kecamatan]] [[Sluke, Rembang|Sluke]], [[Kabupatèn Rembang]], [[provinsi]] [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Delengen uga ==
* [[Sluke, Rembang]]
* [[Kabupatèn Rembang]]
4.283

besutan