Asin: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
(rintisan)
 
c (Robot: Perubahan kosmetika)
Banyu [[segara]] iku krasa asin amarga akèh ngandhut uyah, amarga saka kuwi ora bisa diombé sbab bisa nyebabaké rasa ngelak. Supaya bisa diombé banyu segara mau kudu diprosès luwih dhisik.
 
== Deleng uga ==
* Rasa [[Kecut]]
* Rasa [[Legi]]
* Rasa [[Pedhes]]
 
== Pranala jaba ==
 
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Rasa]]
 
[[en:Salty]]
4.283

besutan