Gendéra Denmark: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.7.1) (bot Menambah: lv:Dānijas karogs)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
 
{{clear}}
== Deleng uga ==
* [[Lambang Denmark]]
== Galeri ==
<gallery>
Gambar:Flag of Finland.svg|[[Gendéra Finlandia]]
 
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
 
4.283

besutan