Kajèn, Lebaksiyu, Tegal: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.5.2) (bot Menambah: id:Kajen, Lebaksiu, Tegal)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
}}
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
== Deleng uga ==
* [[Lebaksiu, Tegal]]
* [[Kabupatèn Tegal]]
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.tegal.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Tegal]
 
4.283

besutan