Gendéra Drenthe: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
(a (rintisan))
 
c (Robot: Perubahan kosmetika)
[[Werna]] [[gendéra]] ([[abang]] lan [[putih]]) yaiku werna tradisional [[Saxon]] uga [[Uskup Agung Utrecht]] ing ngendhi Drenthe kapimpin ing [[mangsa]] kapungkur.
 
Kaenam [[bintang]] didadekake lambang [[enam]] talatah kuno utawa bisa kasebut ''(dingspil)'' lan ''kastil'' tumuju ing [[kuta]] [[Coevorden]] saha provinsi iki kapimpin kanggo mangsa kang suwe.
 
{{Gendéra-gendéra Walanda}}
4.283

besutan