Kajèn, Margayasa, Pathi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (Kajen, Margayasa, Pathi dipun-alihaken menyang Kajèn, Margayasa, Pathi: pasang aksara)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
'''Kajen''' iku salah sawijining [[désa]] / kalurahan ing [[Kecamatan]] [[Margayasa, Pathi|Margayasa]], [[Kabupatèn Pathi]], [[provinsi]] [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Delengen uga ==
* [[Margayasa, Pathi]]
* [[Kabupatèn Pathi]]
4.283

besutan